Sfeervol & toegankelijk voor elk niveau!

  Skivakantie Espace Lumière

  Het skigebied: Espace Lumière

  terug

  Pistes

  13km

  82km

  74km

  0km

  169km Totaal

  Liften

  Treinen 0
  Cabine 0
  Gondel 3
  Stoeltjeslift 12
  Sleeplift 35

  Hoogte

  2600m
  1500m

  Gletsjer

  geen

  Loipe

  23km

  Funpark

  geen

  In deze streek boekten

  Reizigers alleen
  0%
  Jonge koppels
  4,6%
  Oudere koppels
  2,3%
  Gezinnen met jonge kinderen
  13,8%
  Gezinnen met oudere kinderen
  30%
  Groepen vrienden
  25,4%
  Overige groepen
  23,8%

  Skivakantie Espace Lumière

  Wintersport in Espace Lumière – Een zeer sneeuwzeker gebied

  Espace Lumière of ook wel Pra-Loup genoemd, is echt een heerlijke verrassing. Het gebied Espace Lumière bestaat uit twee gedeelten. Het oorspronkelijke gebied van Pra-Loup is tegenwoordig verbonden met het skigebied van La Foux-d'Allos. In die richting kan je heerlijke tochten maken. Omdat veel van de pistes aan de noordzijde liggen, is het gebied zeer sneeuwzeker. Bovendien zorgen de vele sneeuwkanonnen, indien nodig, voor extra sneeuw.

  Pistes voor iedereen

  De pistes zijn over het algemeen niet moeilijk, er zijn veel brede, lange en vlakke afdalingen. Hierdoor is dit uniek gebied uitstekend beginners en lichtgevorderden. De gevorderde wintersporter moet nu niet denken dat het gebied voor hen te makkelijk is, want dit is zeker niet het geval. Voor de durvers zijn er ook geprepareerde zwarte pistes. Bovendien zijn er talloze off piste mogelijkheden.

  Ook freestylers kunnen prima terecht in Espace Lumière. Bij de lift Gimette hebben ze zelfs hun eigen piste. Op de piste Le Lac is een snowpark te vinden en op piste Pra Chauvet is de halfpipe. Zodra de piste Pra Chauvet 's avonds is verlicht, wordt er muziek bij de halfpipe gedraaid.

  Zin om iets anders te doen?

  Naast skiën kun je het gebied ook op andere mogelijkheden verkennen. Zo kun je een sneeuwschoenwandeling doen, een tocht met een hondenslee of het gebied verkennen met een sneeuwscooter.

  Kaart Espace Lumière

  #!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52186 #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52186 #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=52186 #!uc=RecommendedAcco2&NumberAccosToDisplay=999&locId=13

  4 Andere accommodaties Espace Lumière

  Bekijk alle accommodaties in Espace Lumière

  In Espace Lumière ligt 1 dorp

  Jouw reisgezelschap

  Vul hier het reisgezelschap in waarmee je op reis zult gaan. Deze website zal vervolgens rekening houden met deze gegevens bij het weergeven van reisinformatie en prijsberekeningen.

  [TRAVELERS_POPUP_ADULTS_AGE]
  [TRAVELERS_POPUP_CHILDREN_AGE]
  [TRAVELERS_POPUP_BABIES_AGE]