Skivakantie Vallnord

  Het skigebied: Vallnord

  terug

  Pistes

  11km

  46km

  35km

  0km

  92km Totaal

  Liften

  Treinen 0
  Cabine 2
  Gondel 1
  Stoeltjeslift 16
  Sleeplift 20

  Hoogte

  2560m
  1550m

  Gletsjer

  geen

  Loipe

  geen

  Funpark

  geen

  In deze streek boekten

  Reizigers alleen
  0%
  Jonge koppels
  50%
  Oudere koppels
  0%
  Gezinnen met jonge kinderen
  0%
  Gezinnen met oudere kinderen
  0%
  Groepen vrienden
  0%
  Overige groepen
  50%

  Skivakantie Vallnord

  Het skigebied Vallnord bestaat uit drie kleine skigebieden; Pal, Arinsal en Arcalis en is nabij de Spaanse grens gelegen in een bosrijke omgeving. De kleinere gebieden, Pal-Arinsal en Ordino-Arcalis zijn gemakkelijk bereikbaar ook al zijn ze niet met elkaar verbonden. Het gebied telt 92 kilometer aan gemarkeerde pistes en door de vele hoogteverschillen staat het hierom bekend. Doordat de gondel een goede verbinding biedt tussen de skigebieden zijn er vele mogelijkheden voor beginners maar ook de wintersporter die de uitdaging graag aangaat.

  In Arinsal zijn de lange, smalle pistes een goed kenmerk in deze streek. Voornamelijk voor beginners is dit een fijn skigebied, de gevorderde skiër zal de uitdaging meer in de hoger gelegen pistes moeten zoeken. Ook voor snowboarders is er genoeg te beleven. In Arinsal zijn meerdere mogelijkheden in het grote freestyle park en in Ordino zijn de beste off-piste mogelijkheden van Andorra. Wandelaars zijn aangewezen op de zo nu en dan lastige bergwandelingen in het dal van Ordino.

  Kaart Vallnord

  #!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=53208 #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=53208 #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=53208 #!uc=RecommendedAcco2&NumberAccosToDisplay=999&locId=1

  6 Andere accommodaties Vallnord

  Bekijk alle accommodaties in Vallnord

  In Vallnord liggen 2 dorpen

  Jouw reisgezelschap

  Vul hier het reisgezelschap in waarmee je op reis zult gaan. Deze website zal vervolgens rekening houden met deze gegevens bij het weergeven van reisinformatie en prijsberekeningen.

  [TRAVELERS_POPUP_ADULTS_AGE]
  [TRAVELERS_POPUP_CHILDREN_AGE]
  [TRAVELERS_POPUP_BABIES_AGE]