Sneeuwhoofdstad van de Pyreneeën!

  Skivakantie Grandvalira

  Het skigebied: Grandvalira

  terug

  Pistes

  41km

  53km

  99km

  0km

  193km Totaal

  Liften

  Treinen 0
  Cabine 1
  Gondel 4
  Stoeltjeslift 30
  Sleeplift 25

  Hoogte

  2640m
  1710m

  Gletsjer

  geen

  Loipe

  35km

  Funpark

  geen

  In deze streek boekten

  Reizigers alleen
  2,1%
  Jonge koppels
  16,2%
  Oudere koppels
  42,3%
  Gezinnen met jonge kinderen
  3,3%
  Gezinnen met oudere kinderen
  12%
  Groepen vrienden
  13,7%
  Overige groepen
  10,4%

  Skivakantie Grandvalira

  Grandvalira, de sneeuwhoofdstad van de Pyreneeën, is een echt paradijs voor skifanaten. Er zijn bergtoppen die reiken tot boven de 2800 meter! De skigebieden van Grau Roig en Soldeu zijn met elkaar verbonden, waardoor het Grandvalira-gebied het grootste wintersportgebied van Europa is. Met zo'n 300 zonnige dagen per jaar is Grandvalira ook nog eens een van de zonnigste skigebieden van Europa.

  Of je nu een beginnende of een gevorderde skiër bent, je komt hier door de goede kwaliteit van de sneeuw en de brede, gevarieerde pistes zeker aan jouw trekken! De echte gevorderden kunnen ook offpiste veel pret beleven. Het laagste punt van dit gebied ligt eigenlijk helemaal niet laag; op zo'n 1700 meter. Verder zorgen de bijna 1100 (!) sneeuwkanonnen dat je qua sneeuwzekerheid hierdoor op de juiste plek bent.

  Een drankje drinken op een heel bijzondere plek is zeker aan te raden: de Iglo-Bar Grandvalira in Pla de les Pedres bij Grau Roig. Een dagje niet in de bindingen? Huur eens een hondenslede, maak een spannende rit op een sneeuwscooter of maak een schitterende wandeling op sneeuwschoenen. Tubing, sneeuwbuggies, drie funparken én helikopterskiën, in één week kom je tijd te kort!

  Na een lange, intensieve dag in de sneeuw is er ook nog genoeg te beleven. Er zijn diverse restaurants, bars en terrasjes te vinden die direct aan de mooie skipistes te vinden zijn.

  Kaart Grandvalira

  #!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52224 #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52224 #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=52224 #!uc=RecommendedAcco2&NumberAccosToDisplay=999&locId=1

  28 Andere accommodaties Grandvalira

  Bekijk alle accommodaties in Grandvalira

  In Grandvalira liggen 6 dorpen

  Jouw reisgezelschap

  Vul hier het reisgezelschap in waarmee je op reis zult gaan. Deze website zal vervolgens rekening houden met deze gegevens bij het weergeven van reisinformatie en prijsberekeningen.

  [TRAVELERS_POPUP_ADULTS_AGE]
  [TRAVELERS_POPUP_CHILDREN_AGE]
  [TRAVELERS_POPUP_BABIES_AGE]