Skivakantie Wildschönau

  Het skigebied Wildschönau ligt in het grotere skigebied Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau

  terug

  Pistes

  13km

  54km

  26km

  0km

  93km Totaal

  Liften

  Treinen 0
  Cabine 0
  Gondel 3
  Stoeltjeslift 7
  Sleeplift 31

  Hoogte

  2025m
  650m

  Gletsjer

  geen

  Loipe

  50km

  Funpark

  3

  Pistes

  18km

  78km

  21km

  0km

  117km Totaal

  Liften

  Treinen 0
  Cabine 0
  Gondel 7
  Stoeltjeslift 8
  Sleeplift 31

  Hoogte

  2128m
  640m

  Gletsjer

  geen

  Loipe

  91km

  Funpark

  geen

  In deze streek boekten

  Reizigers alleen
  4,7%
  Jonge koppels
  34,9%
  Oudere koppels
  18,6%
  Gezinnen met jonge kinderen
  7%
  Gezinnen met oudere kinderen
  14%
  Groepen vrienden
  11,6%
  Overige groepen
  9,3%

  Skivakantie Wildschönau

  Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau

  Met 145 kilometer aan pistes en 47 liften biedt Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau mogelijkheden voor iedere wintersporter. De Schatzberg is sinds 2012 door middel van een 8-persoons gondelbaan verbonden met het Alpbachtal, waardoor er een uitgebreid skidomein voor u klaar staat. Door deze nieuwe verbinding behoort Ski Juwel ineens tot de tien grootste skigebieden van Tirol. Het piste-aanbod strekt zich uit van een oefenhelling voor de beginnende skiër, mooie brede pistes voor de relaxte skiër, tot aan afdalingen van wereldkampioenschap niveau voor de echte profs. Niet alleen kun je hier rustig de piste afglijden, het gebied beschikt ook over fantastische tiefschneeafdalingen, een snelheidsafdaling en meerdere snowboardparken voor de avontuurlijke snowboarder. Het skigebied is met name populair onder beginners en families met kinderen vanwege de overzichtelijke pistes de kindervoorzieningen en de goede kinderopvang.

  Wildschönau

  Het zonnige gebied Wildschönau ligt aan de rand van de Kitzbüheler Alpen en bestaat uit de dorpen Niederau, Oberau, Mühltal-Thierbach en Auffach. Vanaf het grootste dorp Niederau gaat de Markbachjoch-gondel tot een hoogte van 1500 meter en vanaf Auffach kun je een hoogte bereiken van wel 1900 meter op de Schatzberg. Tevens beschikt Wildschönau over een zeven kilometer lange afdaling die daarmee de langste afdaling van de Kitzbüheler Alpen is. Ben je een langlaufer? In Wildschönau ligt er maar liefst 50 kilometer aan loipes die allemaal op elkaar aangesloten zijn en onderweg zijn er in de dorpen voldoende pauze mogelijkheden. Ook na het skiën valt er voldoende te beleven in Wildschönau. Zo kun je voor de après-ski terecht in de populaire Bobo-Heustadl-bar direct naast het dalstation van de Markjochbahn. Voor wie op zoek is naar musea kan een bezoek brengen aan het Erste Tiroler Holzmuseum,  waar alles over de relatie tussen mens en hout wordt uitgelegd of naar het museum over het werk van de bergboeren.

  Kaart Wildschönau

  #!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=95694 #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=95694 #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=95694 #!uc=RecommendedAcco2&NumberAccosToDisplay=999&locId=121359

  5 Andere accommodaties Wildschönau

  Bekijk alle accommodaties in Wildschönau

  In Wildschönau liggen 3 dorpen

  Jouw reisgezelschap

  Vul hier het reisgezelschap in waarmee je op reis zult gaan. Deze website zal vervolgens rekening houden met deze gegevens bij het weergeven van reisinformatie en prijsberekeningen.

  [TRAVELERS_POPUP_ADULTS_AGE]
  [TRAVELERS_POPUP_CHILDREN_AGE]
  [TRAVELERS_POPUP_BABIES_AGE]