vrijdag 4 december, 8 dagen, 4 personen incl. skipas, Logies

  Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

   Verberg prijsinformatie
   Toon prijsinformatie

  Vervoer

  Bus Vlucht Auto

  Vervoersinfo


  Vervoersinfo bus

  Reisduur
  De bussen naar Oostenrijk vertrekken in de avond vanuit België en Nederland. De bussen rijden ’s nachts naar de bestemming en de verwachte aankomsttijd op de bestemming is in de loop van ochtend.

  De vertrektijd voor de terugreis vanaf de bestemming is doorgaans tussen 19:00 uur en 22:00 uur (onder voorbehoud). De bussen rijden ’s nachts terug naar België en Nederland en de verwachte aankomsttijd in België en Nederland is in de loop van de ochtend.

  Houdt er rekening mee dat de reisdagen meetellen in de reisduur. Bijvoorbeeld, bij een 10-daagse busreis ben je 8 dagen en 7 nachten op de bestemming. De aangeboden reisduren kunnen verschillen per bestemming en accommodatie. De mogelijke reisduren zijn zichtbaar in de prijstabel.

  Opstapplaatsen en vertrektijden
  Opstapplaatsen Indicatieve vertrektijd
  Gentbrugge 18:30
  Antwerpen 19:30
  Turnhout 20:15
  Eindhoven 21:15
  Venlo 22:00
  De aangeboden op- en/of uitstapplaatsen en vertrektijden kunnen verschillen per datum. De mogelijke op- en uitstapplaatsen zijn zichtbaar tijdens het boeken.

  Op het ticket staan de juiste opstaptijd en -locatie vermeld. Tijden kunnen door verschillende omstandigheden afwijken, zoals het weer en de verkeersdrukte.

  Klik op de verschillende opstapplaatsen voor meer informatie over de exacte locatie, bereikbaarheid per auto of openbaarvervoer en de aanwezige faciliteiten.

  Toeslag op-/uitstapplaats
  Voor een aantal op-/uitstapplaatsen betaal je een toeslag per persoon, per enkele reis. Deze toeslagen zijn:
  € 7,50 voor Gentbrugge
  € 5,00 voor Antwerpen

  Bagage

  Alle bussen hebben een zeer beperkte bagageruimte. Er is per persoon plaats voor het meenemen van maximaal:
  - 1 koffer of reistas van normaal formaat (max. 80x70x30 cm en max. 20 kg)
  - 1 paar ski's (met stokken) of één snowboard*
  - 1 paar ski- of snowboardschoenen
  - 1 stuk handbagage (normaal formaat, 2 kg
  * Bij een snowboard is het verplicht om de bindingen van het board af te halen. In een snowboardhoes mag niet méér zitten dan 1 snowboard (dus ook géén overige bagage zoals snowboardschoenen, kleding e.d.).

  Om ervoor te zorgen dat alle bagage mee kan, is het ten strengste verboden om levensmiddelenpakketten mee te nemen dan wel in jouw bagage te stoppen. Indien je te veel bagage hebt, is de chauffeur verplicht deze te weigeren. Zorg er altijd voor dat er labels aan jouw bagage bevestigd zijn. Je blijft te allen tijde zelf verantwoordelijk voor jouw bagage.


  Busnummer per SMS
  Het busnummer staat niet vermeld op het ticket wat je ongeveer 10 dagen voor vertrek ontvangt. Het busnummer wordt ca. 1 dag voor vertrek per SMS verstuurt (kosteloos). Dit is uiteraard alleen mogelijk als wij in het bezit zijn van het juiste mobiele telefoonnummer. Geef dit nummer door tijdens het boeken. Indien je met een overstap te maken krijgt, wordt dit niet gecommuniceerd in de SMS.

  Meer informatie
   
  Uitgebreidere algemene informatie over de busreis kun je op onze site vinden onder het kopje Reisinformatie, onder Klantenservice.

  Naar boven


  HOE KOM IK DAAR?

  TOON MIJ DE REISINFORMATIE

  Naar boven  Jouw reisgezelschap

  Vul hier het reisgezelschap in waarmee je op reis zult gaan. Deze website zal vervolgens rekening houden met deze gegevens bij het weergeven van reisinformatie en prijsberekeningen.

  [TRAVELERS_POPUP_ADULTS_AGE]
  [TRAVELERS_POPUP_CHILDREN_AGE]
  [TRAVELERS_POPUP_BABIES_AGE]