Sneeuwzeker skiën rondom de Turracher See

  Skivakantie Turracher Höhe

  Het skigebied: Turracher Höhe

  terug

  Pistes

  4km

  23km

  15km

  0km

  42km Totaal

  Liften

  Treinen 0
  Cabine 0
  Gondel 1
  Stoeltjeslift 5
  Sleeplift 9

  Hoogte

  2205m
  1400m

  Gletsjer

  geen

  Loipe

  15km

  Funpark

  1

  In deze streek boekten

  Reizigers alleen
  0%
  Jonge koppels
  0%
  Oudere koppels
  0%
  Gezinnen met jonge kinderen
  0%
  Gezinnen met oudere kinderen
  0%
  Groepen vrienden
  0%
  Overige groepen
  100%

  Skivakantie Turracher Höhe

  Turracher Höhe is een gebied van 42 kilometer aan pistes gelegen uitgestrekt over hoogtes van 1400 tot 2200 meter. De afwisseling is hier groot. Niet alleen in pistes, maar ook in de andere activiteiten welke je kunt beleven. Het skigebied bestaat uit brede pistes, veelal rode pistes. De blauwe en zwarte pistes zijn in iets mindere mate aanwezig. Vanwege de hoogte ski je het ene moment boven de boomgrens en het andere moment zit je er gezellig tussen. De waaghalzen kunnen zich vermaken in het snowpark en wanneer mensen nóg meer actie zoeken is er de slinternieuwe funslope "Turracher Höhe". Dit is een bordercross van 850 meter lang en hiermee een van de grootste funslopes ter wereld.

  Verder beschikt het gebied over idyllische langlaufloipen, winterwandelroutes met en zonder sneeuwschoenen, (nacht)rodelen en een bergmeer, waarop in de winter geschaatst kan worden.

  Vanwege al deze afwisselingen voelt het gebied vele malen groter dan het daadwerkelijk is. Er is voor een ieder een activiteit naar wens te vinden.

  Kaart Turracher Höhe

  #!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=195956 #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=195956 #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=195956 #!uc=RecommendedAcco2&NumberAccosToDisplay=999&locId=2

  0 Andere accommodaties Turracher Höhe

  Bekijk alle accommodaties in Turracher Höhe

  In Turracher Höhe ligt 1 dorp

  Jouw reisgezelschap

  Vul hier het reisgezelschap in waarmee je op reis zult gaan. Deze website zal vervolgens rekening houden met deze gegevens bij het weergeven van reisinformatie en prijsberekeningen.

  [TRAVELERS_POPUP_ADULTS_AGE]
  [TRAVELERS_POPUP_CHILDREN_AGE]
  [TRAVELERS_POPUP_BABIES_AGE]