Skivakantie Ski-Arena Wildkogel / Neukirchen & Bramberg

  Het skigebied: Ski-Arena Wildkogel / Neukirchen & Bramberg

  terug

  Pistes

  8km

  22km

  25km

  0km

  55km Totaal

  Liften

  Treinen 0
  Cabine 0
  Gondel 4
  Stoeltjeslift 3
  Sleeplift 8

  Hoogte

  2170m
  820m

  Gletsjer

  geen

  Loipe

  55km

  Funpark

  geen

  In deze streek boekten

  Reizigers alleen
  0%
  Jonge koppels
  12,5%
  Oudere koppels
  0%
  Gezinnen met jonge kinderen
  0%
  Gezinnen met oudere kinderen
  25%
  Groepen vrienden
  37,5%
  Overige groepen
  25%

  Skivakantie Ski-Arena Wildkogel / Neukirchen & Bramberg

  Het skigebied van Neukirchen en Bramberg bevindt zich op de Wildkogel en de Frühmesserberg. Vanaf hier heeft u een fantastisch uitzicht over het Salzachtal tussen de Gerlospas en Zell am See. De Wildkogel Ski-Arena hoort bij het Nationale Park Hohe Tauern, het grootste beschermde natuurgebied van Oostenrijk.

  Door de hoogte van het skigebied is het een erg sneeuwzekere wintersportbestemming die zowel aan beginners als gevorderden ideale pistes biedt. Zeer actieve wintersporters kunnen zich uitleven op de lange afdalingen en ook de pittige Tiefschneeroutes zijn de moeite waard.

  Bij de Week- en Midweekreizen naar Neukirchen zit de Zillertaler Super Skipas (incl. gletsjer) bij de reissom ingebegrepen. Indien u een reis boekt naar Bramberg kunt u de skipas zelf ter plaatse regelen en is deze niet inbegrepen in de reissom. Hiermee kunt u skiën of boarden in de Ski-Arena Wildkogel, maar ook in de gebieden van het Zillertal zoals bijvoorbeeld de Zillertal Arena, Mayrhofen en Fügen. Met de skibus zijn deze dorpen gemakkelijk te bereiken. Bij de Mini Ski zit een skipas voor Ski-Arena Wildkogel ingegrepen. De skipas krijgt u op een keycard, waarvoor u een borg betaalt van circa € 2,-.

  Kaart Ski-Arena Wildkogel / Neukirchen & Bramberg

  #!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52240 #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52240 #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=52240 #!uc=RecommendedAcco2&NumberAccosToDisplay=999&locId=2

  4 Andere accommodaties Ski-Arena Wildkogel / Neukirchen & Bramberg

  Bekijk alle accommodaties in Ski-Arena Wildkogel / Neukirchen & Bramberg

  In Ski-Arena Wildkogel / Neukirchen & Bramberg liggen 2 dorpen

  Jouw reisgezelschap

  Vul hier het reisgezelschap in waarmee je op reis zult gaan. Deze website zal vervolgens rekening houden met deze gegevens bij het weergeven van reisinformatie en prijsberekeningen.

  [TRAVELERS_POPUP_ADULTS_AGE]
  [TRAVELERS_POPUP_CHILDREN_AGE]
  [TRAVELERS_POPUP_BABIES_AGE]