Olympisch skigebied!

  Skivakantie Olympiaregion Seefeld

  Het skigebied: Olympiaregion Seefeld

  terug

  Pistes

  3km

  10km

  35km

  0km

  48km Totaal

  Liften

  Treinen 1
  Cabine 0
  Gondel 2
  Stoeltjeslift 7
  Sleeplift 21

  Hoogte

  2065m
  1230m

  Gletsjer

  geen

  Loipe

  266km

  Funpark

  geen

  In deze streek boekten

  Reizigers alleen
  3,4%
  Jonge koppels
  20,7%
  Oudere koppels
  24,1%
  Gezinnen met jonge kinderen
  10,3%
  Gezinnen met oudere kinderen
  13,8%
  Groepen vrienden
  3,4%
  Overige groepen
  24,1%

  Skivakantie Olympiaregion Seefeld

  Het zonnig gelegen skigebied van Seefeld heeft drie verschillende gedeeltes; de Geigenbühel, direct in het centrum, voor de beginners, de Rosshütte en de Geschwandtkopf voor de gevorderde skiër.

  Voor langlaufers zijn Seefeld en Leutasch een waar paradijs. De regio biedt maar liefst 297 kilometer aan loipes die vaak door de bossen lopen. Er wordt aan alles gedacht. Zo zijn er geprepareerde klassieke en skate loipes, nachtloipes, hondenloipes en er is ruimte om met de slee te langlaufen.

  Bij de Rosshütte kan er gestunt worden in de halfpipe en is er een rodelbaan. Ook wandelaars zijn in de Olympiaregion Seefeld op hun plek. Met maar liefst 142 kilometer aan geruimde wandelroutes valt het nog niet mee om een keuze te maken uit dit mooie aanbod. Naast skiën, snowboarden en genieten van de omgeving tijdens het wandelen en langlaufen zijn er veel andere activiteiten te ondernemen zoals curling en snowraften. Op diverse plekken in het gebied kun je gratis gebruikmaken van Wi-Fi om gemakkelijk contact te houden met het thuisfront. Voor actueel nieuws, weerberichten, piste- en loipekaarten en nog veel meer is er de gratis te downloaden iSeefeld-app.

  In het gebied zorgen een aantal sneeuwkanonnen voor een goede sneeuwzekerheid. Seefeld is hierdoor de ideale plek voor een allround wintervakantie. Met de Happy Ski Card kun je terecht in de liften van de Bergbahnen Rosshütte, Geschwandtkopflifte, Geigenbühel en Birkenlifte Seefeld.

   

  Let op: Bij je vakantie naar Seefeld/Leutasch is een Happy Ski Card skipas inbegrepen. Deze skipas is niet geldig in Leutasch. Wil je gebruik maken van de skiliften in Leutasch, dan dien je zelf ter plaatse een skipas voor Hochmoos aan te schaffen.

  Kaart Olympiaregion Seefeld

  #!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52264 #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52264 #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=52264 #!uc=RecommendedAcco2&NumberAccosToDisplay=999&locId=2

  0 Andere accommodaties Olympiaregion Seefeld

  Bekijk alle accommodaties in Olympiaregion Seefeld

  In Olympiaregion Seefeld liggen 2 dorpen

  Jouw reisgezelschap

  Vul hier het reisgezelschap in waarmee je op reis zult gaan. Deze website zal vervolgens rekening houden met deze gegevens bij het weergeven van reisinformatie en prijsberekeningen.

  [TRAVELERS_POPUP_ADULTS_AGE]
  [TRAVELERS_POPUP_CHILDREN_AGE]
  [TRAVELERS_POPUP_BABIES_AGE]