Diamant van Oostenrijk

  Skivakantie 3 Länder Freizeit-Arena

  Het skigebied: 3 Länder Freizeit-Arena

  terug

  Pistes

  10km

  65km

  76km

  0km

  151km Totaal

  Liften

  Treinen 0
  Cabine 7
  Gondel 5
  Stoeltjeslift 19
  Sleeplift 21

  Hoogte

  1860m
  700m

  Gletsjer

  geen

  Loipe

  225km

  Funpark

  geen

  In deze streek boekten

  Reizigers alleen
  0%
  Jonge koppels
  14,3%
  Oudere koppels
  14,3%
  Gezinnen met jonge kinderen
  14,3%
  Gezinnen met oudere kinderen
  9,5%
  Groepen vrienden
  23,8%
  Overige groepen
  23,8%
  Tip
  Tip

  Let’s Coast! Is het motto van Timoks Coaster. Deze leuke attractie is zowel in de zomer als in de winter te vinden bij het Streuböden middelstation in Fieberbrunn. De Timoks Coaster neemt je mee veilig, snel en comfortabel naar beneden en weer terug naar boven. Timoks Coaster is in de winter dagelijks van 12.30 – 16.00 geopend. Floor, Vakantieredactie Winter

  Skivakantie 3 Länder Freizeit-Arena

  De skiregio 3 Länder Freizeit-Arena stond voorheen bekend als Schneewinkel. Deze regio bestaat uit een aantal kleinere bestemmingen op de grens van Tirol, Salzburgerland en Beieren.

  3 Länder Freizeit-Arena bestaat uit een aantal wat kleinere skigebieden in deze regio die zeer geschikt zijn voor families en beginnende skiërs.  Afdalen langs de gevarieerde pistes, langlaufen door de verse sneeuw of een hapje eten op de piste: in Schneewinkl is dit allemaal mogelijk! Langs prachtige bosranden ski je over de sneeuwzekere noordhellingen van dit afwisselende skigebied. Het gebied heeft een uitgebreide collectie sneeuwkanonnen, dus ook wanneer het winterweer zich in mindere mate laat zien, kun je hier lekker skiën. Uitstekende skibussen verbinden dit enorme gebied, waardoor vele uitdagende tochten mogelijk worden.

  Kaart 3 Länder Freizeit-Arena

  #!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52298 #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52298 #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=52298 #!uc=RecommendedAcco2&NumberAccosToDisplay=999&locId=2

  5 Andere accommodaties 3 Länder Freizeit-Arena

  Bekijk alle accommodaties in 3 Länder Freizeit-Arena

  In 3 Länder Freizeit-Arena liggen 2 dorpen

  Jouw reisgezelschap

  Vul hier het reisgezelschap in waarmee je op reis zult gaan. Deze website zal vervolgens rekening houden met deze gegevens bij het weergeven van reisinformatie en prijsberekeningen.

  [TRAVELERS_POPUP_ADULTS_AGE]
  [TRAVELERS_POPUP_CHILDREN_AGE]
  [TRAVELERS_POPUP_BABIES_AGE]