Charmant & zonovergoten skigebied

  Skivakantie Val di Sole

  Het skigebied: Val di Sole

  terug

  Pistes

  25km

  94km

  27km

  0km

  146km Totaal

  Liften

  Treinen 0
  Cabine 3
  Gondel 8
  Stoeltjeslift 37
  Sleeplift 15

  Hoogte

  3016m
  1200m

  Gletsjer

  geen

  Loipe

  geen

  Funpark

  2

  In deze streek boekten

  Reizigers alleen
  0%
  Jonge koppels
  14%
  Oudere koppels
  27,3%
  Gezinnen met jonge kinderen
  5,8%
  Gezinnen met oudere kinderen
  21,5%
  Groepen vrienden
  20,7%
  Overige groepen
  10,7%

  Skivakantie Val di Sole

  Val di Sole is een charmant en zonovergoten skigebied en is vooral geschikt voor de meer ervaren skiër en boarder, vanwege de pittige pistes en leuke offpiste mogelijkheden. Aan de kant van Marillèva brengen een stoeltjeslift en een gondellift je op een aantal heerlijke door het bos heen slingerende brede blauwe pistes. Bij de meeste berghutten klinkt gezellige, swingende muziek en bijna overal staan de ligstoelen al voor je klaar. De enige echte moeilijke piste is de Nera Folgarida die vanaf de Folgarida gondeltjeslift terug naar het dal voert.

  Val di Sole is een zonnig, gevarieerd en zeer sneeuwzeker skigebied en bestaat uit verschillende mooie wintersportdorpen, zoals: Madonna di Campiglio, Folgarida, Marilleva en Mezzana, waar de Italiaanse gastvrijheid centraal staat. Wanneer je verblijft in Folgarida, Marilleva of Mezzana kan je de skipas voor het beperkte gebied Folgarida/Marilleva bijboeken wat toegang geeft tot 60 kilometer piste of de grotere, uitgebreide skipas Campiglio/Dolomiti di Brenta. Met deze uitgebreide skipas heb je ook aansluiting op het prachtige skigebied van Madonno di Campiglio.

  Kaart Val di Sole

  #!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=149881 #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=149881 #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=149881 #!uc=RecommendedAcco2&NumberAccosToDisplay=999&locId=20

  13 Andere accommodaties Val di Sole

  Bekijk alle accommodaties in Val di Sole

  In Val di Sole liggen 9 dorpen

  Jouw reisgezelschap

  Vul hier het reisgezelschap in waarmee je op reis zult gaan. Deze website zal vervolgens rekening houden met deze gegevens bij het weergeven van reisinformatie en prijsberekeningen.

  [TRAVELERS_POPUP_ADULTS_AGE]
  [TRAVELERS_POPUP_CHILDREN_AGE]
  [TRAVELERS_POPUP_BABIES_AGE]