Verborgen schat in de Franse Alpen!

  Skivakantie Serre Chevalier Vallée

  Het skigebied: Serre Chevalier Vallée

  terug

  Pistes

  50km

  130km

  50km

  20km

  250km Totaal

  Liften

  Treinen 0
  Cabine 3
  Gondel 5
  Stoeltjeslift 21
  Sleeplift 32

  Hoogte

  2800m
  1200m

  Gletsjer

  geen

  Loipe

  35km

  Funpark

  geen

  In deze streek boekten

  Reizigers alleen
  1,6%
  Jonge koppels
  21,8%
  Oudere koppels
  19,1%
  Gezinnen met jonge kinderen
  1,6%
  Gezinnen met oudere kinderen
  8%
  Groepen vrienden
  31,9%
  Overige groepen
  16%

  Skivakantie Serre Chevalier Vallée

  Serre Chevalier Vallée is de laatste jaren steeds bekender geworden onder de Belgische wintersporter en wij begrijpen wel waarom. Dit gebied heeft 250 kilometer aan pistes en circa 60 liften die je van het dal naar de top vervoeren. En het wordt alleen maar beter, want er wordt veel geïnvesteerd in nog betere liften en nog snellere verbindingen.  Door deze ontwikkelingen en het door feit dat het gebied nog redelijk onontdekt is, vind je hierbijna geen wachtrijen bij de lift, ideaal dus!

  Het gebied bestaat uit authentieke bergdorpjes waarvan Chantemerle, Villeneuve en het hoogstgelegen dorp Monêtiers-Les-Bains de belangrijkste zijn. Briançon is een echte, historische stad en ligt aan het begin van het skigebied.  Deze vier plaatsen werden verbonen met elkaar door liften en kabelbanen en zo ontstond één van de grootste skigebieden van Frankrijk.  Er zijn voldoende offpistemogelijkheden voor alle ervaren skiërs en snowboarders.  De minder ervaren wintersporters kunnen uitstekend uit de voeten op de pistes van Chantemerle en Villeneuve.

  Serre Chevalier Vallée heeft ook een uitstekend langlaufgebied en er zijn zo'n 35 kilometer aan wandelroutes.  Circa twee keer per week wordt er een fakkeltocht georganiseerd en zijn er diverse rodelbanen. Je zal je hier niet snel vervelen.

  Kaart Serre Chevalier Vallée

  #!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52327 #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52327 #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=52327 #!uc=RecommendedAcco2&NumberAccosToDisplay=999&locId=13

  7 Andere accommodaties Serre Chevalier Vallée

  Bekijk alle accommodaties in Serre Chevalier Vallée

  In Serre Chevalier Vallée liggen 4 dorpen

  Jouw reisgezelschap

  Vul hier het reisgezelschap in waarmee je op reis zult gaan. Deze website zal vervolgens rekening houden met deze gegevens bij het weergeven van reisinformatie en prijsberekeningen.

  [TRAVELERS_POPUP_ADULTS_AGE]
  [TRAVELERS_POPUP_CHILDREN_AGE]
  [TRAVELERS_POPUP_BABIES_AGE]