300 dagen zon per jaar!

  Skivakantie Orcières-Merlette

  Het skigebied: Orcières-Merlette

  terug

  Pistes

  15km

  45km

  40km

  0km

  100km Totaal

  Liften

  Treinen 0
  Cabine 3
  Gondel 0
  Stoeltjeslift 5
  Sleeplift 20

  Hoogte

  2855m
  1850m

  Gletsjer

  geen

  Loipe

  geen

  Funpark

  geen

  In deze streek boekten

  Reizigers alleen
  0%
  Jonge koppels
  8,8%
  Oudere koppels
  2,9%
  Gezinnen met jonge kinderen
  20,6%
  Gezinnen met oudere kinderen
  17,6%
  Groepen vrienden
  17,6%
  Overige groepen
  32,4%

  Skivakantie Orcières-Merlette

  Orcieres-Merlette is één van de meest zonnige en uitgebreide skigebieden van de Zuidelijke Franse Alpen. Ondanks de grote hoeveelheid zon is dit prachtige skigebied heel sneeuwzeker.

  Orcieres-Merlette is uitermate geschikt voor gevorderde wintersporters door de grote hoeveelheid aan rode pistes. Beginners en kinderen zijn hier uiteraard ook meer dan welkom, voor hen zijn er ook veel mogelijkheden. Orcieres-Merlette is een zeer modern wintersportgebied waar vanalles te beleven valt. Je kan hier de nieuwste vormen van wintersport beoefenen, Zo kan je speed riden, paragliden, watervalklimmen en glijden met een Snake Gliss. Ook de meer klassieke sporten zijn mogelijk: zoals hondensledetochten, schaatsen, zwemmen, wandelen en langlaufen. Toegang tot de schaatsbaan en zwembad zit inbegrepen bij je skipas.

  Orcieres-Merlette bestaat uit twee dorpen, namelijk: Orcieres 1450 en Orcieres 1850. In beide dorpen is aan alles gedacht. Gezellige restaurants, winkels en een schitterende après-ski, kortom je vind het hier allemaal.

  Een dagje een ander skigebied ontdekken? Het
  skigebied van Le Massif du Dévoluy, met de dorpen La Joue du Loup en Superdevoluy liggen op slechts 1 uur rijden. Een dagpas kost circa €36,-.

  Kaart Orcières-Merlette

  #!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=97132 #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=97132 #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=97132 #!uc=RecommendedAcco2&NumberAccosToDisplay=999&locId=13

  0 Andere accommodaties Orcières-Merlette

  Bekijk alle accommodaties in Orcières-Merlette

  In Orcières-Merlette ligt 1 dorp

  Jouw reisgezelschap

  Vul hier het reisgezelschap in waarmee je op reis zult gaan. Deze website zal vervolgens rekening houden met deze gegevens bij het weergeven van reisinformatie en prijsberekeningen.

  [TRAVELERS_POPUP_ADULTS_AGE]
  [TRAVELERS_POPUP_CHILDREN_AGE]
  [TRAVELERS_POPUP_BABIES_AGE]