Wintersport in het bos!

  Skivakantie La Fôret Blanche

  Het skigebied: La Fôret Blanche

  terug

  Pistes

  8km

  64km

  92km

  21km

  185km Totaal

  Liften

  Treinen 0
  Cabine 1
  Gondel 1
  Stoeltjeslift 19
  Sleeplift 31

  Hoogte

  2750m
  1650m

  Gletsjer

  geen

  Loipe

  43km

  Funpark

  geen

  In deze streek boekten

  Reizigers alleen
  0%
  Jonge koppels
  16,6%
  Oudere koppels
  9,2%
  Gezinnen met jonge kinderen
  5,2%
  Gezinnen met oudere kinderen
  10,9%
  Groepen vrienden
  38,4%
  Overige groepen
  19,8%

  Skivakantie La Fôret Blanche

  Nog vrij onbekend, maar daardoor niet minder mooi is het skigebied La Fôret Blanche. Het is met 185 kilometer aan piste het grootste skigebied van de zuidelijke Alpen en zeker een bezoekje waard. La Fôret Blanche in de Hautes Alpes is ontstaan uit een samenvoeging van twee skidorpen (Vars en Risoul), dit zorgde voor ongeveer 185 kilometer aan pistes. Het skigebied heeft ondanks de warme en zuidelijke ligging toch sneeuwzekere pistes die voornamelijk op de noordhellingen liggen. Ook ligt, zoals de naam al doet vermoeden, een groot deel van de pistes tussen de bomen, wat voor mooie plaatjes zorgt.

  Een groot deel van de pistes is vrij ruim en eenvoudig en daardoor zeer geschikt voor de beginnende wintersporter. Skiërs kunnen hun snelheid testen op de Kilomètre Lancé, die bekend staat als de snelste piste ter wereld sinds de Amerikaan Jeff Hamilton het snelheidsrecord skiën op deze piste vestigde. Ook jij kan hier je snelheid meten.

  Natuurlijk is er ook aan de snowboarders gedacht, die zich kunnen uitleven in het paradijs voor de snowboarders: Surfland, het grootste snowpark van Europa, met een funpark en een verlichte half-pipe. Langlaufers vinden hier circa 43 kilometer aan loipes en op 1900 meter hoogte is een route die Vars met Risoul verbindt.

  Après-ski doe je hier het beste bij La grotte du Yeti. Wil je wat anders dan skiën? Ga dan de ijs- of rodelbaan op.

  Kaart La Fôret Blanche

  #!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52326 #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52326 #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=52326 #!uc=RecommendedAcco2&NumberAccosToDisplay=999&locId=13

  6 Andere accommodaties La Fôret Blanche

  Bekijk alle accommodaties in La Fôret Blanche

  In La Fôret Blanche liggen 2 dorpen

  Jouw reisgezelschap

  Vul hier het reisgezelschap in waarmee je op reis zult gaan. Deze website zal vervolgens rekening houden met deze gegevens bij het weergeven van reisinformatie en prijsberekeningen.

  [TRAVELERS_POPUP_ADULTS_AGE]
  [TRAVELERS_POPUP_CHILDREN_AGE]
  [TRAVELERS_POPUP_BABIES_AGE]