Twee landen, één prachtig gebied!

  Skivakantie Espace San Bernardo

  Het skigebied: Espace San Bernardo

  terug

  Pistes

  27km

  81km

  45km

  7km

  160km Totaal

  Liften

  Treinen 0
  Cabine 0
  Gondel 1
  Stoeltjeslift 18
  Sleeplift 19

  Hoogte

  2650m
  1200m

  Gletsjer

  geen

  Loipe

  10km

  Funpark

  geen

  In deze streek boekten

  Reizigers alleen
  0%
  Jonge koppels
  6%
  Oudere koppels
  9,5%
  Gezinnen met jonge kinderen
  10,3%
  Gezinnen met oudere kinderen
  12,1%
  Groepen vrienden
  40,5%
  Overige groepen
  21,6%

  Skivakantie Espace San Bernardo

  Espace San Bernardo is een prachtig gebied op de grens van Italië en Frankrijk. Dit gebied ligt op een hoogte van 1200 meter tegenover Les Arcs dat aan de andere kant van het dal is gelegen. Espace San Bernardo bestaat uit het Franse La Rosière en het Italiaanse La Thuile. Samen beschikken deze skidorpen over bijna 150 kilometer aan pistes en prachtige panorama's. Stoeltjesliften brengen je naar het skigebied boven het dorp La Rosière. Hiervandaan kan je ook het gebied van La Thuile verkennen.

  Voor iedereen die van rust, ruimte en natuur houdt, is Espace San Bernardo een aangename verrassing. De meeste pistes zuidelijk georiënteerd, maar toch sneeuwzeker door de hoge ligging. Er is een ruime keuze aan pistes, zo zijn er voor beginners blauwe en groene pistes, uitdagende pistes voor de gevorderden, toerskiërs kunnen lange afdalingen maken en freestylers kunnen zich uitleven in het snowboardpark. Speciaal aan dit gebied zijn de brede pistes, die zeker beginners en gezinnen met kinderen zullen aanspreken. En als je wat meer spanning zoekt is La Rosière zeker een aanrader, want dit is een van de weinige Franse bestemmingen, waar je kunt heliskiën. Voor langlaufers is er 10 kilometer aan loipes met een mooi uitzicht op het dal.

  Kortom, Espace San Bernardo heeft alles in zich voor een geweldige wintersportvakantie met een combinatie van Franse en Italiaanse pistes!

  Kaart Espace San Bernardo

  #!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52324 #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52324 #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=52324 #!uc=RecommendedAcco2&NumberAccosToDisplay=999&locId=13

  0 Andere accommodaties Espace San Bernardo

  Bekijk alle accommodaties in Espace San Bernardo

  In Espace San Bernardo ligt 1 dorp

  Jouw reisgezelschap

  Vul hier het reisgezelschap in waarmee je op reis zult gaan. Deze website zal vervolgens rekening houden met deze gegevens bij het weergeven van reisinformatie en prijsberekeningen.

  [TRAVELERS_POPUP_ADULTS_AGE]
  [TRAVELERS_POPUP_CHILDREN_AGE]
  [TRAVELERS_POPUP_BABIES_AGE]