Skivakantie Chamrousse

  Het skigebied: Chamrousse

  terug

  Pistes

  20km

  30km

  30km

  10km

  90km Totaal

  Liften

  Treinen 0
  Cabine 0
  Gondel 1
  Stoeltjeslift 8
  Sleeplift 11

  Hoogte

  2250m
  1650m

  Gletsjer

  geen

  Loipe

  41km

  Funpark

  geen

  In deze streek boekten

  Reizigers alleen
  0%
  Jonge koppels
  5%
  Oudere koppels
  5%
  Gezinnen met jonge kinderen
  25%
  Gezinnen met oudere kinderen
  25%
  Groepen vrienden
  10%
  Overige groepen
  30%

  Skivakantie Chamrousse

  Chamrousse is een compact skigebied met een goede verdeling in moeilijkheidsgraad en telt zo'n 90 kilometer aan pistes. Rond Chamrousse 1650 vind je vooral veel zwarte en rode afdalingen, wat het interessant maakt voor de gevorderde wintersporter. Aan de rechterkant van het gebied, rond Chamrousse 1700 en 1750, liggen de makkelijkere blauwe en groene pistes, die je hier prachtig door de bossen terug naar de dorpen leiden.

  De aanwezigheid van het snowpark de boardercross en de slopestyle biedt een leuke afwisseling met het gewone afdalen. Skiën is dankzij de verlichte pistes ook ’s avonds goed mogelijk, waardoor je op een bijzondere manier van een mooie avond kunt genieten. De prachtige, bosrijke ligging maakt Chamrousse tot een heerlijk skigebied om je wintersportvakantie in door te brengen.

  Ook voor liefhebbers van langlaufen is Chamrousse geschikt: het gebied biedt 41 kilometer goed onderhouden loipes. En heb je even genoeg van het skiën, snowboarden of langlaufen? Dan kun je altijd nog schaatsen op de ijsbaan, paragliden of ijsduiken.

  Kaart Chamrousse

  #!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52321 #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52321 #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=52321 #!uc=RecommendedAcco2&NumberAccosToDisplay=999&locId=13

  1 Andere accommodaties Chamrousse

  Bekijk alle accommodaties in Chamrousse

  In Chamrousse ligt 1 dorp

  Jouw reisgezelschap

  Vul hier het reisgezelschap in waarmee je op reis zult gaan. Deze website zal vervolgens rekening houden met deze gegevens bij het weergeven van reisinformatie en prijsberekeningen.

  [TRAVELERS_POPUP_ADULTS_AGE]
  [TRAVELERS_POPUP_CHILDREN_AGE]
  [TRAVELERS_POPUP_BABIES_AGE]