Skivakantie Alpe d'Huez Grand Domaine Ski

  Het skigebied: Alpe d'Huez Grand Domaine Ski

  terug

  Pistes

  66km

  77km

  55km

  52km

  250km Totaal

  Liften

  Treinen 0
  Cabine 6
  Gondel 9
  Stoeltjeslift 23
  Sleeplift 45

  Hoogte

  3330m
  1130m

  Gletsjer

  1

  Loipe

  50km

  Funpark

  geen

  In deze streek boekten

  Reizigers alleen
  0,7%
  Jonge koppels
  19,4%
  Oudere koppels
  9,3%
  Gezinnen met jonge kinderen
  3,9%
  Gezinnen met oudere kinderen
  11,5%
  Groepen vrienden
  35,2%
  Overige groepen
  20,1%

  Skivakantie Alpe d'Huez Grand Domaine Ski

  Het skigebied Alpe d'Huez Grand Domaine Ski – Het eiland in de zon

  Het skigebied Alpe d'Huez Grand Domaine Ski wordt ook wel het eiland in de zon genoemd. Dit gebied is namelijk gezegend met gemiddeld zo'n 300 zonnige dagen per jaar en veel pistes zijn op het zuiden gelegen. Meer dan 325 sneeuwkanonnen zorgen ervoor dat er toch vrijwel altijd voldoende sneeuw ligt. Daarbuiten zorgt de Des Rousses gletsjer altijd voor een uitstekende sneeuwzekerheid.

  De ruim 250 kilometer aan pistes en 78 liften van dit skigebied bieden zelfs de meest verwende skiërs en snowboarders voldoende afwisseling. De plaatsen Alpe d'Huez, Oz en Oisans, Auris en Oisans, Vaujany en Villard Reculas maken deel uit van dit geweldige skigebied.

  Gaat je voorkeur uit naar een verblijf in een authentiek Frans bergdorp dan is Vaujany iets voor jouw. Meerdere liften zorgen voor een directe aansluiting met dit heerlijke gebied.

   

  Voor ieder niveau een uitdaging

  Voor de geoefende skiër is er op de Pic Blanc, op een hoogte van ruim 3330 meter, La Piste de Sarenne. Dit is de langste afdaling van Europa en een ware belevenis. In totaal 16 kilometer achter elkaar afdalen met een hoogteverschil van 1450 meter zal beslist velen aanspreken. Buiten deze superafdaling zijn er ook voor beginners zeer goede mogelijkheden.

  Speciaal voor snowboarders is er in Alpe d'Huez een half-pipe gemaakt.  Deze is te vinden op de piste Premier Tronçon. Daarnaast zijn er voor freeriders talloze offpiste-afdalingen.  Door de sneeuwzekerheid is Alpe d'Huez ook een prima gebied voor langlaufers.  De 50 kilometer aan loipes bestaan uit 30 kilometer blauwe en 20 kilometer rode loipes.

  Kaart Alpe d'Huez Grand Domaine Ski

  #!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52330 #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52330 #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=52330 #!uc=RecommendedAcco2&NumberAccosToDisplay=999&locId=13

  36 Andere accommodaties Alpe d'Huez Grand Domaine Ski

  Bekijk alle accommodaties in Alpe d'Huez Grand Domaine Ski

  In Alpe d'Huez Grand Domaine Ski liggen 5 dorpen

  Jouw reisgezelschap

  Vul hier het reisgezelschap in waarmee je op reis zult gaan. Deze website zal vervolgens rekening houden met deze gegevens bij het weergeven van reisinformatie en prijsberekeningen.

  [TRAVELERS_POPUP_ADULTS_AGE]
  [TRAVELERS_POPUP_CHILDREN_AGE]
  [TRAVELERS_POPUP_BABIES_AGE]